sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Talvi tuli

Katselin yöllä kun pihalla taivaalta leijaili jotain valkeaa,se näytti niin kivalle että halusin itsekkin leikkiä sellaisessa. Tiedän että vessasta löytyy vessapaperia, siis tuumasta toimeen.
Ihminen oli laittanut oven kiinni, onneksi hätä ei ole tämän näköinen vaan pyydän kaverini Aatun apuun. Kun hetken höpöttelen oven takana niin Aatu tulee paikalle ja avaa oven minulle. Itse en ole vielä keksinyt miten se tekee tuon mahtavan tempun mutta ihan varmasti opettelen sen.

Kun ovi on auki paperin etsintään. Koitin puuhailla ihan hiljaa että ihminen ei herää, se ei jostain syystä arvosta leikkiäni ja ei ymmärrä miten kivaa se voi olla.
Hiphei, sain leikkiä vaikka kuinka kauan. Valkoinen levisi ihanasti jokapaikkaan kun sen sekaan juoksi ja heittäytyi selälleen. Ihanaa. Ihanaa. Elämää parhaimmillaan.

Kunnes tuli aamu ja ihminen heräsi. Heti se aloitti rumien puhumisen tukka pystyssä kun keräsi valkoista lattialta. Vielä piti koittaa pelastaa tilanne ja juoksin kovalla vauhdilla kohti ja heittäydyin kyljelleni syöksyen kohti. Hauskan leikin lyhyt loppu :(


Tuota valkoista tuli päivälläkin pihalla taivaalta maata kohti, olisin halunnut mennä ulos tutkimaan sitä mutta taas on tuo ihminen esteenä. (Tämäkin este on kyllä tehty voitettavaksi.) Se on sulkenut ikkunan josta on kulku tarhaan. Enään se ei edes laita verkko ikkunaan, paljasti valttikorttini kesällä. Läpi vain, kun otti hyvän vauhdin verkko oli kuin kärpänen edessä. Tylsää, vaikka tuo ihminen koittaa sanoa että pihalla on kylmä en taida uskoa ennenkuin itse saan kokeilla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti